Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per deshidratar l’oliva: peleu i traieu el pinyol de les olives. Assequeu-les al forn a 120 ºC durant 1 h i 30 min. Deixeu-les refredar i piqueu-les petites amb el ganivet.
  2. Al robot, tritureu l’avellana amb la farina i el sucre.
  3. En un bol, barregeu-ho. Afegiu-hi l’olivada, la mantega fosa freda i el rovell. Barregeu-ho el mínim fins a formar una bola.
  4. Estireu-ho entre dos papers de forn i congeleu-ho. Talleu les galetes a la mida desitjada i disposeu-les sobre silpat. Congeleu-ho un altre cop. Directament congelades, enforneu-les 8 min a 180 ºC.
  5. Reserveu-les tancades ben hermètiques.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: