Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets petits en meitats, i col·loqueu-los en un recipient amb l'all laminat, sal, pebre negre i oli d'oliva.
  2. Col·loqueu la mozzarella trossejada en un got mesclador, amb l'aigua d'una de les mozzarelles, tritureu-ho amb el túrmix fins a obtenir una crema i salpebreu-ho.
  3. Cuineu la pasta segons la informació del fabricant, i serviu-la amb la crema de mozzarella, els tomàquets marinats i unes fulles d'alfàbrega fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: