Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Bateu els ous juntament amb el sucre.
  3. Afegiu-hi la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregeu-ho bé.
  4. Ratlleu la pell de la llimona.
  5. Afegiu-hi la llet, l’oli, la ratlladura de la llimona, un pessic de sal i barregeu-ho bé.
  6. Disposeu la massa en un motlle de silicona i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 40 minuts, aproximadament (o fins que en punxar-ho amb un escuradents surti net).
  7. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: