Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la massa, barregeu en un bol 300 g de farina, 2 g de llevat fresc, 180 g d'aigua mineral, un raig de l'oli de les anxoves i un polsim de sal.
  2. Deixeu reposar dins d'aigua mineral els filets d'anxova 15 minuts.
  3. Sobre una fusta amasseu i funyiu aquesta massa, torneu-la al bol i deixeu-la reposar a la nevera 24 hores, tapada amb un drap.
  4. Feu la salsa de tomàquet ratllant els tomàquets i, un cop ratllats, poseu-los amb una fulla de llorer en una paella sense res més, ni tan sols oli. Manteniu el foc al mínim fins que es redueixi a la meitat. Un cop ha disminuït el tomàquet, afegiu-hi el pebre i reserveu-ho. Desfulleu l'orenga.
  5. Estireu la massa fins a donar-hi forma rodona. Pinteu-la amb la salsa de tomàquet. Poseu-hi les fulles d'orenga per sobre.
  6. Talleu el formatge Urgèlia DOP i poseu-lo repartit de forma homogènia.
  7. Poseu la pizza en una safata amb paper sulfurat i coeu-ho al forn uns 20 minuts a 220º.
  8. Desfulleu l'alfàbrega i barregeu-la amb la ruca. Traieu les espines de les anxoves i eixugueu-les.
  9. Un cop la massa surt del forn, poseu-hi per sobre les fulles de ruca i alfàbrega, el pebre negre i els filets d'anxova.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: