Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el tortell esmicolat en remull amb la llet. Afegiu-hi els ous batuts, el sucre i barregeu-ho bé.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat (en el meu cas són individuals) i coeu-ho al bany maria al forn a 170 ºC, fins que qualli (en motlles individuals, uns 15 min).
  3. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: